Vind en del af Pokergirls gevinst!

Vind en del af Pokergirls gevinst!

På en dag præget af skandaler i pokerens verden er det rart også at kunne diske op med en positiv nyhed, og vi har en særdeles god en af slagsen. Som skrevet i går, skal Morten 'Pokergirl' Erlandsen deltage Ladbrokes vilde highroller cash game - Legends Reunion' og forhåbentlig vinde en formue.

Ladbrokes 12 mest vindende spillere er inviteret til at dyste om æren og en ordentlig r...... dollars. Buy in er $20.000 og der er unlimited rebuys, så mon ikke der kommer en del knaster på bordet.

Morten 'Pokergirl' Erlandsen går efter guldet, og han har lovet at donere 1% af sin gevinst til en Acemag-bruger!

Den heldige bruger findes i aften klokken 20.15 hos LadbrokesPoker, hvor vi afholder en speciel No Limit Holdem turnering med et buy in på $3. Aftenens turnering hedder Vind Cash med Pokergirl, og du finder den under MTT, Special.

Password til turneringen er: legendsreunion

Vinderen får 1% af Erlandsens samlede overskud fra 'The Cash Game King', og det kan blive til tusindvis af dollars, hvis kæmpen fra Korsør rammer formen!

Legends Reunion er en tredages high stakes maraton-turnering med start på onsdag klokken 21.00. Buy in til ’The Cash Game King’ er $20.000 og der er unlimitted rebuys. De 12 spillere fordeles ved to borde og efter to dages med fem timers spil med blinds på $50-100 (fra klokken 20.00 til 01.00 dansk tid) gøres boet op. De to spillere med størst overskud fra hvert bord mødes på Dag 3 til en heads up match om titlen som den ultimative Cash Game konge.

 

Her spilles der bedst af fem matcher (buy in $8.000) og vinderen får udover alle pengene også lidt ekstra added godter fra Ladbrokes i form af $48.000 i kontanter, en $9.000 Cruise-pakke samt en $2.650 pakke til Ladbrokes europæiske online mesterskab (LEOCOP).

 

asd