Absolute Poker bliver blacklistet

Bonuswhores.com - et stort pokervejlednings-site - har sat Absolute Poker øverst på listen over de blacklistede pokersites. De sites, som bonuswhores fraråder deres brugere at spille på. Her kommer Absolute Poker i selskab med tvivlsomme sites som Bayou Poker. Joyland Poker og Naked Poker.
Begrundelsen er til at forstå:
"Det faktum at mindst en spiller har snydt på Absolute Poker er praktisk talt ubestrideligt. Hvordan de får informationerne til at snyde med, og hvem, som giver informationerne videre, er genstand for spekulation. Men det står klart, at Absolute Poker ikke er et sikkert sted at spille."

Og mens Absolute Poker bliver blacklistet, fortsætter rygterne med tiltagende styrke. Seneste udvikling i internet-rygterne er at superbruger nummer 363 har en e-mail. Og bag denne e-mail gemmer der sig selvfølgelig et navn. Et navn, som bestemt ikke gør historien mindre spændende.

Ace understreger, at dette er ubekræftede rygter. Og mens vi venter på (endnu en?) erklæring fra Absolute Poker, så kan du følge med i den seneste udvikling her. Rygter eller ej.
asd