Absolute Poker bryder tavsheden

Efter fem dages larmende tavshed er AbsolutePoker nu kommet ud af busken - om end ikke ad de sædvanlige pressekanaler.

De sidste dages intense beskyldninger om snyd og en såkaldt 'super-bruger' på AbsolutePoker, har nu fået sitet til at hyre firmaet Gaming Associates, der er specialiseret i kontrol, regulering og sikkerhed indenfor online gambling sektoren. Det skriver AbsolutePoker i deres første officielle udtalelse om sagen siden den 12. oktober. Meddelelse er i øvrigt en personlig besked til Corey, der er aktiv inde på forummet 2+2, hvor beskyldningerne om snyd første gang så dagens lys. (Se hele svaret her.

Gaming Associates skal undersøge anklagerne om snyd for herefter at be- eller afkræfte om det teknisk set er muligt, at en såkaldt super-user kan se modstandernes hole cards. Derudover har Absolute Poker taget initiativ til en formel undersøgelse af selskabets forhenværende direktør Scott Tom, der er under kraftig mistanke for at være bagmanden bag det famøse bruger-ID nummer 363 - da det, ifølge PocketFive, er hans emailadresse der er registreret i forbindelse med den mystiske bruger363.

AbsolutePoker slutter i øvrigt meddelelsen af med en slet skjult trussel. Alle der viderebringer falske rygter, der kan skade pokersitet risikerer retsforfølgelse - det kan være derfor ingen af de store udenlandske pokermagasiner og nyhedsportaler har nævnt sagen med ét eneste ord... 

Hvis du endnu ikke har set, hvordan POTRIPPER vandt en $1.000 ved at kalde med næsten samtlige hænder preflop - så har du chancen her.
asd