Jacob Juhl om Superbruger-sagen: Alle kneb gælder

Acemag.dk kommer snart med en række af de bedste danske spilleres holdning til og mening om superbruger-sagen på Absolute Poker. Den historie vil blive lagt op her på nettet i nærmeste fremtid, og det er for alvor interessant læsning.

Men her på Ace har vi nu flere gange udtrykt vores undren overfor den måde, som Absolute Poker har valgt at kommunikere med omverden i forbindelse med den her sag. Et officielt svar på Mark Seif' blog på bluffmagazine, et respons til en poker-debattør på forummet 2+2. Og på Absolute Pokers egen hjemmeside finder man intet. Absolut intet. Selv ikke under 'udsendt pressemateriale'.


Ace fik - måske - forklaringen af Jacob Juhl, som selv har stor i erfaring i begrebet 'krisestyring'.

"Normalt må et selskab ikke lyve. Når et selskab har et problem, løser man det internt. Men når problemet på den her måde bliver flyttet ud i offentligheden, så bliver problemet til en stor krise. Nu kæmper selskabet pludselig for sin egen overlevelse, og her gælder kun en regel: Alle kneb gælder. Hvis det er nødvendigt at stikke den ene løgn efter den anden for at sikre selskabets overlevelse, så er det i orden. Jeg siger ikke, at Absolute Poker lyver. Måske er de uvidende. Jeg slår bare fast, at alle kneb gælder, når lokummet for alvor brænder."

 

asd