De danske topspillere ikke et sekund i tvivl: SNYD!

Rødt kort til Absolute Poker. Ace har taget en snak med en række af Danmarks dygtigste pokerspillere, og der er ganske enkelt ingen tvivl i 'Superbruger-sagen' på Absolute Poker. Sagen stinker langt væk af svindel!
 
SAMTLIGE danske spillere konkluderer, at der er snyd med i spillet. At ingen mand kan spille sine kort på den måde, som Potripper gjorde. Acemag.dk kunne næsten sætte alle de danske spilleres holdning ind i et enkelt citat - så enslydende er de meldinger, vi får.

Men vi tager dem en efter en.

Christian Grundtvig: Tåbeligt!
"Der sker godt nok mange mærkelige ting i poker, men SÅ mærkelige ting sker bare ikke. Det virker på mig som om, at snyderne har haft et meget dårligt kendskab til spillet og de mekanismer, som er i poker. Der er mange måder at snyde på, men det her er rent ud sagt tåbeligt. Det her er ikke ligefrem en sag, som giver mig mere mod på at spille online-poker."

Jacob Juhl: Ingen kan spille sådan!
"Min klare overbevisning er, at ingen kan spille sine kort som Potripper gjorde. Enhver med minimal forstand på dét at spille kort kan se, at der er noget helt, helt galt her. For mig at se er der kun to scenarier, som kan forklare den hand-history, jeg har set igennem: En såkaldt super-user eller en form for spyware. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Potripper vidste, hvad de andre havde på hånden. Han spiller endda også som om, at han ved det."

Frederik Hostrup: Det er en forfærdelig sag
"Jeg har ikke set samtlige hænder fra Potrippers MTT-sejr, men ud fra det jeg har set, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at manden må have kendt modstandernes hole cards - så perfekt kan ingen spille. Det virker nærmest som om vedkommende bevidst prøver at skade Absolute Poker, for snyderiet er jo så åbenlyst, at det skriger til himlen. Det er  en forfærdelig sag, der kan få alvorlige efterdønninger i hele branchen."

Dazzy: Det kan smadre high stakes pokeren totalt
"Efter hvad jeg har hørt, er Potrippers måde at spille på helt usædvanlig, og en eller anden form for snyd må der være indblandet. Jeg håber og tror dog på, at det er et enkeltstående tilfælde, for ellers er high stakes pokeren jo stendød. De sites jeg spiller på har jeg stadig tillid til, men det er klart, at man er blevet ekstra opmærksom på sine modstandere i de sidste par dage"

Morten Erlandsen: Jeg tør slet ikke tænke tanken til ende
"Der er jo ingen, som kalder et all in ned med 10 høj. Og hvornår har du sidst set en spiller kalde samtlige hænder preflop i en $1.000 turnering. Potripper MÅ have kendt modstandernes hole cards, men tanken er så skræmmende, at jeg dårlig tør tænke den til ende. Render jeg ind i en sådan super-bruger, så kan det jo gå ufattelig galt"

Zupp: Branchen må rydde op
"Absolute Poker er færdige. Stendøde! Denne her sag er så tydelig for enhver, at det må få store konsekvenser for sitet. Jeg vælger dog at tro, at det er en enlig svale, men der er ingen tvivl om, at hele branchen efter denne sag bør se på sikkerhedssystemerne med meget kritiske øjne."
asd