Absolute Poker kæmper for livet

Kommentar:

Mens vi venter på at høre hele historien i superbruger-sagen hos Absolute Poker, konstaterer vi, at det er helt nye toner, som kommer fra sitet nu. For en lille uge siden benægtede Absolute Poker, at en superbruger overhovedet kunne eksistere. Deres software forhindrede, at dette overhovedet var en reel mulighed. Denne konklusion fulgte efter 'en grundig intern undersøgelse'.

Et par dage efter - og under massivt voksende pres - skærpede Absolute Poker tonen. Igen benægtede de, at det på nogen som helst måde var muligt, at en superbruger eksisterede. Absolute Poker understregede, at deres egen 'omfattende' interne undersøgelse ikke viste nogen som helst tegn på snyd. AP holdt sig til deres tidligere konklusion, hvori de fastslår, at spilleren (potripper, red.) har truffet 'tvivlsomme beslutninger men opnåede et heldigt udfald'.
Derudover truede Absolute Poker med sagsanlæg mod ALLE, som skrev usandheder om sitet.

Men nej, den trussel kunne heller ikke få folk til at holde kæft. Tværtimod. Og nu begynder main stream-medierne at melde sig på banen. Flere ting kommer frem, og Absolute Pokers seneste 'nørd-historie' bliver allerede nu hånet på diverse diskussion-fora på nettet. Absolute Pokers seneste udmelding frikender tydeligvis ledelsen både forfra og bagfra, mens en enkelt ansat nørd får aben kastet direkte i hovedet. Og den historie bliver bare ikke købt derude. Slet ikke når det er en 'anonym kilde', som kommer med den tvivlsomme historie.
 
Der er fortsat voldsomt mange ubesvarede spørgsmål:
1. Hvordan er det nu lige pludseligt overhovedet muligt med den super-bruger konto? Det kunne jo slet ikke lade sig gøre. Det var jo U-MULIGT!
2. Hvilken rolle spiller Scott Tom, den tidligere CEO?
3. Hvordan kan det være, at Absolute Poker efter deres egen 'grundige og omfattende interne undersøgelse' pludselig kan finde ud af de disse nye ting allerede INDEN Gaming Association er klar med deres endelige rapport?
4. VAR der en overhovedet 'en grundig og intern undersøgelse' - eller var det bare en stor, fed røverhistorie?
5. Hvem er Absolute Pokers anonyme 'talsmand' for den nye nørd-historie, som frikender ledelsen totalt? En fra ledelsen, måske??

asd