Raffay: Det er noget værre lort!

Raffay: Det er noget værre lort!

Acemag har netop været i kontakt med en meget påvirket Stefan Raffay.
"Det er noget værre lort," siger Stefan med dæmpet og træt stemme. Han er helt nede i kulkælderen, og det er til at forstå.

Stefan fortæller, at han nu har erfaret, at hackeren (eller flertal) har været inde på hans Pokerstars-konto for flere uger siden, men dengang havde Stefan $50 på kontoen, og han bemærkede ikke, at de var blevet spillet op.
"Det var $50. Jeg lagde ikke mærke til det," siger han.

Siden da har Stefan vundet en stor turnering, og nu stod der pludselig mange tusinde dollars på Pokerstars-kontoen. Indtil i aftes altså.
Stefan fortæller, at Pokerstars' indledende svar har båret præg af, at han ikke skal regne med at få pengene tilbage. Og det forstår han ikke.
"Greg Raymer og Chris Moneymaker har så vidt jeg ved været ude i det samme, og de fik deres penge tilbage. Det kan vel ikke være rigtigt, at man skal hedde noget bestemt for at få sine penge tilbage, når man er blevet hacket," siger Stefan, som i skrivende stund gør sig klar til at tage på politistationen.
"Om en times tid er det her en politisag. Jeg kan ikke se, hvad jeg ellers skal gøre," siger en berørt danmarksmester anno 2006.
asd