Acemag ansætter bidsk moderator

Acemag ansætter bidsk moderator

Moderatorstilen på Acemag-forummet har alt for længe været loose/passive. Det er den ikke mere! Onkel Ace har ledt med lys og lygte efter en bidsk karl med en tight/aggresive moderator-stil.

Og valget faldt på Morten Fjellerad, der blandt regulars vil være kendt under navnet Fjelle. Morten ryster ikke på hånden, og hans fornemste opgave bliver at skabe et forum, hvor alle vores brugere føler sig velkomne og forhåbentligt kan finde svar på en masse relevante spørgsmål.

Fremover vil alle former for spam, fuskede reklameindlæg og trusler om tæsk (!) ikke længere blive tolereret.


Kend din moderator:


Navn: Morten Fjellerad
Alder: 26 år
Job1: Regnskab
Job2: Moderator på Acemag.dk

"Jeg har spillet poker i 3-4 år, startet i det små med lidt homegames med nogle kammerater og kastede mig så ud i lowstakes sit'ngo online, her for et års - 1½ siden kastede jeg mig ud i cash spil, fortrinsvis 0,25/0,50 nlhe hvor der er en smule overskud, ellers ynder jeg at spille nogle lidt større turneringer med 5 - 10 dollar indskud, igen kun rent hobby poker ;-)
 
For et lille års tid siden stiftede en kammerat og jeg pokerklubben
p-i-k (poker i kælderen) hvor vi forsøger at stable minimum 1 turnering om måneden på benene, vi spiller om rangliste points og et symbolsk buy in på 100 kr, vi startede klubben pga. vi manglede et sted hvor vi kunne spille noget godt poker - med ligestillede (økonomisk) og hvor man ikke behøver at undvære mad resten af måneden fordi man har lagt et par tusinde i buy in, vi har det enormt hyggeligt med en god stemning når vi spiller.

asd