bilzerian gash game poker

Bilzerians største cashgame: Buyin på $10 millioner

Det er altså ikke uden grund, at Dan Bilzerian har fået oparbejdet sig en af de mest trofaste følgerskarer med mere end 130.000 følgere på Twitter, hvor han poster kontroversielle opdateringer og fotos fra sit liv i en lind strøm.

Han leverer stort set hver gang, han åbner munden eller sætter sig til tasterne, og et nyt interview med hjemmesiden totalfratmove.com er ikke nogen undtagelse. Selvom det hovedsageligt er den flamboyante livsstil, så har der også sneget sig nogle pokerrelaterede spørgsmål ind, og det er bestemt ikke mindre interessant end resten af hans historier.

Det største cashgame, han nogensinde har spillet i, havde et buyin på astronomiske $10 millioner dollar. Så er vi vist efterhånden ved at være oppe i størrelsesordenen, hvor selv de dyre drenge fra Macao skal ud og grave rigtig dybt i lommerne. Om det var i samme spil, han havde sin største vindende session meldes der ikke noget om, men den var i hvert fald på $12 millioner.

Selvom Bilzerian formentlig selv har vundet væsentlig flere penge på poker, så har han Phil Ivey som et stort idol.

Du kan læse Q&A'en med Bilzerian her og blandt andet finde ud af, hvilket vanvittigt beløb han har takket pænt nej til for at beholde sit karakteristiske skæg.
asd