Ramdin: Ivey reddede min karriere

Ramdin: Ivey reddede min karriere

I turneringspoker er det ofte de små marginaler der kan gøre forskellen på succes eller fiasko. Særligt live. Selv med et stort talent kan den negative varians hurtigt blive dyr, og i den type situationer er det godt at have den rette indstilling - og de rette kontakter.

Det sidste kan den britiske pro Victor Ramdin skrive under på. I dag er han et meget etableret navn, men det kunne sagtens have set anderledes ud, da han tilbage i 2005 ramte muren:

"Alt, hvad jeg gjorde ved bordene, gik galt. Jeg blev meget frustreret, og jeg løb tør for penge. Jeg var meget tæt på at kvitte pokeren. Jeg havde mødt Phil Ivey, men jeg kendte ham ikke rigtig. Han var allerede på toppen i 2005, og da tingene så mørkest ud, kom han til mig og sagde: 'Jeg har set dig spille, Victor, og jeg vil backe dig'," fortæller Ramdin til Pokerlistings.

Ivey forlangte ikke noget retur, og man må sige, at han fik fuld valuta for den investering.

"Et par måneder senere vandt jeg WPT Foxwoods til 1,3 millioner dollar. Du kan godt sige, at Ivey reddede mig karriere," lyder det fra den taknemmelige brite, der siden har skabt sig en sikker karriere med blandt andet en lukrativ sponsorkontrakt hos PokerStars.

Du kan læse hele interviewet med Victor Ramdin hos PokerListings.
asd