Nu vil Tiger Woods være pokerens Tiger Woods

Nu vil Tiger Woods være pokerens Tiger Woods

På grund af sit ualmindeligt store talent og en vis lighed i den rolige fremtoning, der emmer af overskud, er Phil Ivey ofte blevet kaldt for 'Pokerens Tiger Woods' i sammenligning med den levende golflegende.

Noget tyder imidlertid på, at Ivey nu får en seriøs kandidat til at beholde netop den titel - af ingen ringere end tigeren selv.

Den 16. maj afholder Tiger Woods nemlig en pokerturnering til fordel for velgørenhed, den såkaldte 'Tiger's Poker Night', der afholdes i samarbejde med World Poker Tour. Det skriver cardplayer.com.

Turneringen skal afvikles på Mandalay Bay Resort i Las Vegas, og ikke overraskende bliver der deltagelse af nogle af de største celebrities i og uden for pokerens verden. Og der er naturligvis ikke noget stjernetræf uden Phil Hellmuth. Den 13-dobbelte armbåndsvinder har for længst annonceret sin deltagelse på de sociale medier.

Der er ikke nogen pengepræmier til de deltagende spillere at dyste om, men der vil blive givet sponsorgaver til de otte bedst placerede, og mon ikke der er et par stykker, der har sat næsen op efter førstepræmien. Det er en runde af 18 hullers golf med hovedpersonen selv.
asd