Ups: Rheem glemmer billet til $15.000

Ups: Rheem glemmer billet til $15.000

Det er formentlig rigtigt nok, at værdien af penge bliver gradvist mindre, efterhånden som man får flere og flere af dem. Men når der er tale om en værdi på $15.000, kan de fleste nok blive enige om, at det er penge, der er værd at tage.

Ikke desto mindre ser det ud til, at sidste års vinder af WPT World Championship Chino Rheem har begået en brøler til præcis den nette sum af $15.000. Som vinder af sidste års turnering, har den amerikanske highroller nemlig fået gratis adgang til dette års turnering - men altså tilsyneladende uden at vide det.

I hvert fald skrev Rheem tidligere på sin Twitter-profil, at han ikke havde intentioner om at deltage i årets finale, der bliver afviklet i Atlantic City. I stedet ville han blive hjemme i Las Vegas, og ønskede derfor held og lykke til de mange spillere, der håber på at overtage hans titel.

Denne udmelding fik Robert Mizrachi til undrende at spørge, hvorfor han ikke udnyttede det freeroll, som Mizrachi var ret overbevist om, at han havde. Og af det efterfølgende svar fremgår det tydeligt, at Rheem bestemt ikke var bevidst om, at det forholdt sig sådan.

Siden da har Rheem ikke været aktiv på de sociale medier, så måske han er hoppet på det første fly på tværs af USA for alligevel at få lidt værdi for de små 85.000 kroner.
asd