Tyverier hærger WSOP fra start

Tyverier hærger WSOP fra start

Mens der er fuld gang i spillet ved bordene på Rio, så har et par smarte tyveknægte øjnet en mulighed for at aflægge proernes værelser på hotellet et uventet visit.

De sociale medier har således allerede de første dage budt på opdateringer for fortvivlede spillere, der alle er kommet tilbage til rum, der har været raidet. Det skriver PokerNews.

Første mand til at advare ligestillede var den finske pro Lauri Pesonen.

"Både min og Joni Jouhkimainens bærbare er blevet stjålet fra vores rum på Rio. Alt andet, vores punge, ipads og lignende er her stadig," skrev finnen efterfulgt af et spørgsmål om, hvorvidt det var EPT Barcelona om igen.

Episoden han henviser til var, da Jens Kyllönen under EPT'en oplevede at få stjålet og efterfølgende returneret sin bærbare med trojanske heste installeret for at kunne følge med, når han spillede på nettet. I den forbindelse var der klare formodninger om, at det var et 'Inside Job' fra en ansat på hotellet.

Om det er samme situation er dog blevet lidt mere tvivlsomt, efter at Manh Nguyen samme dag har fået stjålet $35.000 fra sin taske på værelset, mens han var til middag. Til gengæld er mistænksomheden blevet skærpet, fordi tyvene tilsyneladende ikke har været gennem noget som helst andet på værelset.


asd