Jannick Wrang på finalebordet i ugens største online-turnering - AlexKP ryger lige inden

Jannick Wrang på finalebordet i ugens største online-turnering - AlexKP ryger lige inden

Tirsdagen er som bekendt dagen, hvor Super Tuesday løber af stablen. Den dyreste turnering på nettet i løbet af en normal uge. Den er stadig igang endnu, hvor en svensker og en portugeser kæmper om den endelige sejr. Men for kort tid siden havde vi også dansk islæt med i turneringen. Vores egen Jannick Wrang spillede sig nemlig til en flot 7 plads, som kastede $17.062 af sig eller godt 100.000 danske kroner. Også AlexKP var meget tæt på finalebordet, men han måtte forlade det på en 15 plads, som gav $5.250.

I "The Big $22" var der også dansk succes. Her blev spilleren med nicket: "Branimirski" økonomisk vinder og fik hele $9.014 for sin præstation, og så er det jo lidt ligemeget at han afgav sejren til sidst, da mostanderen ikke engang fik $8.000 for at vinde den. Stort tillykke med den præstation. 

I "The Hot $16.50" hvor vi fik en dansk sejr i går var der endnu engang dansk finalebord igen i nat. Det stod Qronkz for, da han spillede sig til en 5 plads og $2.305.

I "The Big $55" blev danske Mwallem nummer 4 og fik flotte $6.925 for den præstation.

Men det slutter ikke her. For i "The Hot $55" var der også dansk succes at spore, da "Lawemanden" fik en flot 5 plads til $3.375.

Alt i alt en flot dansk aften for de danske tourgrindere, som virkelig er i storform for tiden. 





asd