Mickey: Første WSOP med overskud

Mickey: Første WSOP med overskud

En lang sommer i Las Vegas er overstået. Nogle spillere vender hjem som stjerner, mens andre spillere skal bruge de næste par måneder på at grave sig op af et dybt hul. Selvom det ikke blev til de helt dybe runs for Mickey Petersen, så er han en af dem, der ikke behøver at bekymre sig om at have ubehagelige typer, der banker på døren og kræver penge lige foreløbig. Og det er en ny fornemmelse for den danske turneringschef:

"I år markerer det første år, hvor jeg faktisk tager hjem med en lille smule mere, end jeg kom med," lyder det fra Mickey på sin Facebook-profil. Årsagen til det skal dog ikke findes i den personlige succes, men derimod et par heldige swaps med ikke mindst den gode ven Dominik Nitsche.

I alt blev det til syv uger i Las Vegas for den stærke dansker, og derfor er det nu tid til en lille pause fra det omrejsende cirkus.

Der er dog næppe nogen chance for, at han når at få den helt store udlængsel inden det går løs igen om mindre end en måned, hvor der skal fejres EPT-turnering nummer 100 i den katalanske hovedstad Barcelona.
asd