Robl betaler 8 millioner i kaution for Macao-rigmand

Robl betaler 8 millioner i kaution for Macao-rigmand

Det var store summer, der var på spil, da en ulovlig bettingring under ledelse af blandt andre den berømmede Macao-hval Paul Phua under WSOP blev optrevlet. Hvis der skulle være den mindste tvivl, så kan man tage et kig på de løsesummer, der har været involveret.

Da hovedpersonen selv har været anholdt i blandt andet Macao tidligere for lignende forseelser, var det denne gang ikke nok, at han selv kunne hoste op med kaution, der ellers tidligere har været flere millioner dollar - hvad der formentlig bare er et lille greb i lommen for Phua.

Denne gang var der brug for helt andre troværdige venner, der måtte til lommen, og en af dem er Andrew Robl, hvis underskrevne kautionsseddel på vejne af Paul Phua er dukket op på forummet 2+2.

$1,5 millioner lyder beløbet på, hvilket i danske kroner svarer til mere end otte millioner kroner. Man må altså med andre ord i den grad gå ud fra, at Robl har mere tiltro til sin rige ven fra det asiatiske gamblingparadis, end det er tilfældet hos det lokale Vegas-politi.

Ved en lignende sag i Macao i juni blev Paul Phua tvunget til at stille sin $48 millioner dyre privatjet som sikkerhed, så det er trods alt lidt 'billigere' denne gang.
asd