Dobbelt dansk Micro-skuffelse - Mads Smith scorer EPT-billet

Dobbelt dansk Micro-skuffelse - Mads Smith scorer EPT-billet

Det var en noget blandet omgang bolsjer for de danske spillere i nat, da der blev spillet lørdagsprogram på PokerStars. Det betød vanen tro masser af turneringer. Ikke mindst på grund af MicroMillions, der gerne skaber lidt større deltagerfelter end normalt.

Og selvom det i de sædvanlige turneringer blev til en noget kedelig dansk lørdag, hvor 'Annez_H' i 'The Big $55' leverede noget af det bedste med en sjetteplads til $3587, så blev der alligevel kigget lidt frem.

Det skyldes først og fremmest, at den gode stime ved MIcroMillions blev fortsat i event nummer 23, en $3,3 dyr rebuy med mere end 18.000 spillere fra start. Her var der hele to danskere, der gik helt dybt og skulle være med til at fordele de sjove penge mellem sig.

Her gik det desværre galt for både 'Mr DeAngelo' og 'Janse01', der ellers til det sidste lå med helt fremme. Desværre røg de af på grund af den ganske høje sene varians med få big blinds, så det blev til henholdsvis en 11. og en ottendeplads, hvilket alt andet lige var lidt skuffende med de lovende udsigter.

Til gengæld var der i satellitturneringerne lidt at glæde sig over, idet Mads Smith 'Moumaife84' Hansen tog sig kærligt af en €215-kval til EPT'en i Barcelona, hvilket sikrede ham en pakke til en værdi af €6.000 til den store milepælsturnering i august.

Et stort tillykke til de danske natteravne skal der lyde herfra.
asd