Jeff Madsen: Mine reads sidder lige i skabet for tiden

Jeff Madsen: Mine reads sidder lige i skabet for tiden

Udover at være den yngste spiller nogensinde til at vinde to armbånd i en alder af blot 21 år, så er Jeff Madsen en af de mest farverige spillere på den internationale pokertour.

Det har dog været en karriere med både store op- og nedture, siden han i 2006 i sit gennembrudsår slog sit navn fast med syvtommersøm på den største scene af dem alle under WSOP'en i Las Vegas. Og først sidste år med tilføjelsen af det tredje armbånd ser det for alvor ud til, at han har fundet sig helt til rette.

Selvom en vis del er op til tilfældighederne, så er Madsen ikke i tvivl om, at der også er andre faktorer, der spiller ind:

"Jeg spiller bare virkelig godt dybt. Mine reads sidder lige i skabet i øjeblikket," lyder det fra Madsen i et nyt interview med Cardplayer. Efterfølgende uddyber han, hvad det er, den megen rutine har givet ham siden de første to armbånd:

"Jo bedre du bliver, desto mindre bliver du påvirket af de små ting. Du spiller ganske enkelt optimalt hele tiden."

Og med et par bundsolide senere år i bagagen ser det ud til, at der er noget om snakken for Jeff Madsen, der dog ikke kunne følge op på sidste års succes ved årets WSOP.
asd