Jerry Yangs sejrsur fra 2007 til salg på eBay

Jerry Yangs sejrsur fra 2007 til salg på eBay

Siden sejren ved WSOP Main Event tilbage i 2007 har Jerry Yangs pokerkarriere og personlige liv været én lang nedtur. Det hele blev cementeret sidste år, hvor mange af hans personlige ejendele - blandt andet armbåndet - blev beslaglagt for manglende betaling af skat, og efterfølgende blev solgt på en politiauktion.

Nu er en af de bortauktionerede genstande så kommet frem i lyset igen. Det drejer sig om det ganske fashionable Corum-ur, som blev lavet specifikt til WSOP 2007.

Uret blev ifølge den nye sælger erhvervet sidste år i Sacramento, og det er først efterfølgende, at det er gået op for ham, hvad historien bag uret er. Og det er altså en historie, som han nu forsøger at score en solid skilling på.

Hvis du er overtroisk og måske tror, at der er endnu et armbånd i det ur, så kan det netop nu blive dit for lige under $700. Det skal dog siges, at udbudsprisen ifølge opslaget er på godt $9.000, selvom det måske er tvivlsomt, om der er nogen, der er villige til at betale så meget for et brugt ur, der nok ikke ligefrem kan siges at have bragt den seneste ejer meget held.
asd