Lykov: WSOP-felterne bliver hårdere

Lykov: WSOP-felterne bliver hårdere

Maxim Lykov har været lidt ude af søgelyset i år, men man skal ikke tage fejl af, at den tidligere armbåndsvinder stadigvæk lever i bedste velgående og stadigvæk har ambitioner. Derfor har hans færden under radaren ikke været selvforskyldt - en del af det kan i stedet skyldes den modstand, han er oppe imod ved bordene. Også i WSOP-sammenhæng.

"Felterne bliver hårdere, synes jeg, selvom man stadigvæk nogle gange løber ind i meget bløde borde, der er ligesom et $1/2-bord. Men andre gange kan du være uheldig i en turnering med et lavt buyin at ende på et bord med en masse proer, der gør det hårdt at spille," lyder det fra Lykov i den seneste blog hos arbejdsgiveren PokerStars.

Selvom det altså ikke blot er på nettet, at det er blevet hårdere at ernære sig ved pokerspillet, så anbefaler han stadigvæk andre pokerinteresserede at prøve lykken på den største scene, hvor han selv i 2011 vandt karrierens hidtil eneste armbånd i en af de ‘billige’ af slagsen, dem med et buyin på $1000. Derudover har han også både en EPT-sejr og en WPT-finale på CV'et.

Du kan læse hele bloggen fra den sympatiske russiske turneringsgrinder her.
asd