Rousso: Doyle er mit store forbillede

Rousso: Doyle er mit store forbillede

Hos den yngre generation af pokerspillere vil de største idoler ofte være den generation af spillere, der har Phil Ivey og Daniel Negreanu som de to største profiler. Men for Vanessa Rousso forholder det sig bestemt ikke sådan. Det fortæller hun i et nyt interview med Bluff Europe.

"Fra den første dag har jeg haft et helt specielt forhold til Doyle Brunson. Han så mig en gang ved pokerbordet og sagde: 'Hende Vanessa Rousso-pigen, hun skal nok blive til noget i poker'. Han tog mig under sine vinger, og hvis jeg havde nogle problemer, så kunne jeg ringe til ham og få gode råd. Ikke som sådan om poker i sig selv, men om det at være en pokerspiller og om livsstilen. Han er en virkelig rar mand, og jeg har så meget respekt for ham," fortæller hun.

En af de ting, hun formentlig kan have lært af 'Texas Dolly' er, at man som pokerspiller ikke kan have for tæt et forhold til sine penge. Og netop det betragter hun som en af de vigtigste karaktertræk, hvis man skal have succes i et spil, hvor det næsten lige så ofte går ned som op.

Du kan læse det korte interview med Rousso hos Bluff Europe.
asd