Hecklen trods WSOP-succes: Pas på Australien

Hecklen trods WSOP-succes: Pas på Australien

Det blev noget af et ønske-WSOP for Henrik Hecklen i år, når nu det ikke kunne blive til en sejr. Med to finaleborde og en placering som bedste dansker i hovedturneringen bragede han i den grad igennem, og det har tilsyneladende givet ham blod på tanden.

I hvert fald forhører han sig om, hvorvidt der er andre danskere, der har tænkt sig at tage på armbåndsjagt i det australske under den kommende WSOP APAC. En forespørgsel, som der dog ikke umiddelbart kom positive tilbagemeldinger på. Sammenholdt med de lidt tunge skatteregler i WSOP-sammenhæng, der også gælder for Australien, så er det lige pludselig en helt anden sag.

"Det er derfor, jeg tripper. Jeg har så lige fundet ud af, at EPT London ligger oveni, så PAS umiddelbart," skriver Hecklen på Facebook.

Og nu hvor han har fået slået sit navn fast i WSOP-sammenhæng, så er der noget, der tyder på, at næste skridt godt kan være netop EPT'en. I hvert fald er der udover stoppet i London også planer om at indtage Barcelona, når turnering nummer 100 i den store europæiske serie afvikles i næste måned. Den turnering tegner allerede nu til at blive noget af en danskerfest.
asd