Merson klar med ny sponsor

Merson klar med ny sponsor

Selvom det er lidt tid siden, at Greg Merson mistede titlen som verdensmester, så har han ikke mistet sin stjerne i pokerverdenen. Og da slet ikke hos WSOP.com, der netop har besluttet sig for at belønne 2012-mesteren med et nyt samarbejde, der nok kan bringe lidt yderligere finansiel stabilitet, hvis ikke det allerede er på plads.

Det havde været ventet, at der var noget under opsejling, da amerikaneren for nylig ændrede sit navn på siden fra det noget mere anonyme 'Toddmcshay' til 'wgregmerson', og nu er det så blevet bekræftet, at det ikke var uden grund.

Det betyder, at Merson bliver den første professionelle pokerspiller til at være sponseret af det amerikansk baserede site. Et site, som Merson selv ironisk nok ikke kan spille på fra sin nuværende bopæl. Det betyder, at han efter alt at dømme nu er klar til at flytte til New Jersey, så han fremover kan repræsentere sin sponsor på bordene online noget oftere, end det har været tilfældet hidtil.

Greg Merson må siges at være et godt match til WSOP.com. I 2012 fik den tidligere cash-grinder noget af et gennembrud, da han udover at vinde hovedturneringen også tog sig af endnu et armbånd.
asd