Dominik Nitsche: Hvor længe kan WSOP være interessant?

Dominik Nitsche: Hvor længe kan WSOP være interessant?

Dominik Nitsche havde et imponerende WSOP i år, der allerede startede med et armbånd, inden det gik løs i Las Vegas. Her fulgte han så op med endnu et armbånd, og selvom det ikke blev til så meget mere, så var det i den grad nok til at sikre et profitabelt ophold i det amerikanske.

Men selvom tyskeren generelt har haft godt fat i netop den serie, så er det ikke nødvendigvis noget, han har tænkt sig at blive ved med, afslører han i en ny blog på PokerListings:

"Nu hvor jeg har spillet hele WSOP tre år i træk, så spørger jeg naturligvis mig selv, hvor længe det kan blive ved. Jeg kan godt forstå spillere som Ruthenberg og Reinkemeier, der på et tidspunkt ikke finder $1000-turneringerne og festerne i Las Vegas så interessante mere. Hvis jeg kunne spille $200/400 spillene online med profit, så ville jeg nok ikke tilbringe to måneder i Las Vegas mere," lyder det i blogge.

I år betød det lange ophold blandt andet, at han gennem swaps nåede at sikre Mickey Petersen det første profitable ophold i Las Vegas i dennes karriere. Og heldigvis er der ikke noget, der tyder på, at Nitsches exit fra den store scene er lige om hjørnet.

Du kan læse hele bloggen og tankerne fra ham hos PokerListings.

asd