Bilzerian har vundet $50 millioner på 12 måneder

Bilzerian har vundet $50 millioner på 12 måneder

Selvom han ikke er blevet berømt i første omgang for sit pokerspil, så er Dan Bilzerian gennem sin mildest talt farverige profil blevet en af de mest udtalte ambassadører for spillet.

Senest er han kommet i medierne efter en optræden hos Howard Stern, hvor han i løbet af det timelange interview blandt andet får fortalt om sit forhold til gambling. Her fortæller den hovedrige millionarving, at netop gamblingen er det eneste, der har kunnet give ham et rigtigt rush, efter han forlod militæret i sin tid. Og når man hører videre om de spil, han deltager i, så forstår man hvorfor.

Ifølge PocketFives har Bilzerian alene i løbet af de seneste 12 måneder spillet godt $50 millioner ind på kontoen, hvilket får selv de største navne blandt pokerproerne til at blegne. Til sammenligning har Phil Ivey på sine konti online spillet lige godt $15 millioner ind - og det er vel at mærke over hele sin karriere.

Til gengæld er der ikke meget, der tyder på, at Bilzerian har en særlig god bankroll management. I hvert fald skyder han i samme radioprogram sin formue til at ligge lige omkring de $100 millioner.

Du kan høre hele programmet, der allerede er blevet hørt mere end en kvart million gange, herunder.

asd