Mickey: Downswings er meget værre live

Mickey: Downswings er meget værre live

Selvom Mickey Petersen har haft sit første vindende WSOP, så var det ikke ligefrem på grund af hans eget spil. I stedet var det et par vigtige procenter i andre spillere og et bet på, at Ivey eller Negreanu skulle hente et armbånd, der sendte eksildanskeren retur til Europa med et overskud for turen.

Tre cashes blev det til over syv uger, og han indrømmer da også, at det kan være et ganske frustrerende erhverv at spille livetours:

"Når man har et downswing på nettet, så er det anderledes. Selvom jeg har en dårlig måned online, så vinder jeg stadigvæk turneringer eller har i det mindste en del finaleborde på grund af det antal borde, jeg spiller og de mindre felter. Men når du kommer ud til WSOP som en NL-spiller, så ender du med at spille omkring 30 turneringer, og det kan være hårdt at holde et skarpt fokus, når du bliver ved med at tabe de vigtige flips et par timer inde," skriver Mickey i sin seneste blog hos arbejdsgiveren PokerStars.

Nu har den værste frustration imidlertid lagt sig, og overraskende nok fortæller han, at han aldrig har haft et større drive til at komme i gang med at spille igen og forbedre sig. Det skyldes ikke mindst, at mange af årets armbåndsvindere ifølge Mickey også er nogle af de hårdest arbejdende i pokerverdenen, så der er noget at leve op til, hvis resultatet skal forbedres næste år.

Du kan læse bloggen i sin fulde længde her.
asd