Flot dansk fredag uden sidste finish

Flot dansk fredag uden sidste finish

Der er masser af gode grunde til at tage en grindweekend foran computeren, her hvor MicroMillions går på held og de sidste store præmier skal uddeles. Det så også ud til at være konklusionen for flere af de danske spillere, der var i ilden i går aftes. Og deres slid blev belønnet med to finaler.

Første af slagsen var i den $2,2 dyre event nummer 76, hvor 'Dukistar' spillede sig frem til en femteplads. Og da det var i et kæmpe felt på mere end 20.000 spillere, så betød det, at det beskedne buyin blev vekslet til $1425 og en ganske solid start på weekenden.

Endnu bedre rent placeringsmæssigt gik det i event nummer 79, en $3,3 i varianten Pot Limit Courchevel. Her blev 'sneakas' nummer to, men på grund af et lavere antal deltagere lød præmien på $1082.

Også i det sædvanlige turneringsprogram blev det til et par flotte danske resultater, hvor den sidste finish dog igen manglede. Bedst gik det i turboturneringen 'The Hot $75', hvor det blev til både en dansk tredje- og fjerdeplads. For det modtager 'Glideren' og 'øøøø20' henholdsvis $6.556 og $4071.

Et stort tillykke til de fire danskere skal der lyde herfra.
asd