Isildur får millionklø af tysk nemesis

Isildur får millionklø af tysk nemesis

Torsdag havde Viktor 'Isildur' Blom en fantomdag på bordene på PokerStars, hvilket resulterede i et plus på mere end $600.000. Men som det næsten kan forventes af den swingy svensker, så blev det hele sat over styr her på det efterfølgende døgn.

Og det er lige før, han selv bad om det. I hvert fald faldt svenskeren i krig til en af sine værste modspillere, den anonyme tysker 'Sanlker', som han selv betragter som den hårdeste modstander sammen med Phil Galfond.

Resultatet blev en syngende lussing på $452.000 eller mere end to en halv million. Og så kan det nok være, at lidt af glæden er gået af ballonen, selvom han stadig er i plus for de sidste par dage.

Der blev spillet 2-7 Triple Draw på de højeste takster, og der var god action ved netop de borde, hvor der udover de to også var deltagelse af blandt andre Chun 'SamRostan' Lei Zhou, der formentlig var grunden til, at de andre spillere flokkedes til netop de borde.

Macao-hvalen endte da også et godt stykke nede, men altså ikke nok til at overgå Isildur. Sanlker endte som den helt store vinder med mere end $700.000, hvilket er mere end tre gange så meget som den næststørste vinder for døgnet.
asd