Skuffende dansk Micro Million Main Event - bedste dansker på en 46 plads

Skuffende dansk Micro Million Main Event - bedste dansker på en 46 plads

Micro Million blev aldrig det danske festfyrværkeri, som vi havde håbet på. Det var ellers vanvittigt mange danskere med, men det lykkedes ikke at komme helt hen, hvor det blev rigtig spændende. Dog skal det siges, at deltagerantallet nåede op på hele 57.886 deltagere, hvilket betyder, at det selvfølgelig kræver lidt mere, end en stor portion held at gå hele vejen.

Bedste dansker blev "Cascas73", som røg på en ærgelig 46 plads. Han modtog lige over $1.500 for den præstation. Her efter skal vi helt ned på en 82 plads for at finde næste dansker, som var "Saaun", han fik $982 for sin placering.

Lige nu har de netop ramt finalebordet i turneringen og sætter 8 mand tilbage. De er alle sikret $12.202, men de selvfølgelig går efter førstepræmien på hele $107.274.

Størst mulighed for at nappe førstepladsen er en ungarnsk spiller, som sidder med hele 150 millioner chips, og har dobbelt så meget som nummer 2. 

Konklussion på dette års Micro Millions må altså være, at den er godkendt med 2 sejre, men at vi specielt her sidst i serien manglede nogle danske højdepunkter. 


asd