PokerStars: Danskerne lige ved og næsten søndagen igennem

PokerStars: Danskerne lige ved og næsten søndagen igennem

Udover Micro Million blev der naturligvis også spillet hele programmet udover på PokerStars, som tæller de faste daglige turneringer samt de ekstra store og sjove turneringer om søndagen. 

Men ligesom i Main Event ved Micro Million skulle det bare ikke blive danskernes dag. Det hele blev en lige ved og næsten dag, hvor vi kom meget tæt på de helt store resultater, men hvor marginalerne til sidst manglede og det ikke blev til det helt store. 

Bedste resultat stod "Jerohace" for, da han i "The Big $22" spillede sig på finalebordet og lige akkurat missede podiet, og dermed måtte nøjes med en 4 plads. Den kastede dog flotte $8.699 af sig eller lidt over 45.000 danske kroner.

Helt så mange dollars var der ikke til "SrixXxon, som sneg sig på finalebordet i The Bigger $11, men marginalerne manglede og han måtte tage til takke med en 7 plads. Den kastede $3.047 af sig, og så skulle man da mene der var råd til et par golfbolde eller MANGE.

Sidst men ikke mindst sneg danskeren "MikeKaljo89" sig lige akkurat på finalebordet i Micro Million event 97, men han var hurtigt ude igen, og 9 pladsen kastede $1.932 af sig.

Alt i alt en okay dag med en del finaleborde, men hvor de sidste marginaler manglede før det var blevet rigtig godt.

asd