USAs onlinemarked runder stor milepæl

USAs onlinemarked runder stor milepæl

Selvom det amerikanske onlinemarked så småt er blevet åbnet for spil igen, så er det en lang og sej kamp op ad bakke, hvis det skal lykkes at komme tilbage til det niveau, der blev vist tilbage inden UIGEA satte en brat stopper for opsvinget tilbage i 2011.

I dag kan der kun i visse stater spilles poker under noget regulerede forhold, hvor det skal foregå internt mellem spillere i samme stat, hvorfor trafikken er noget lavere end hvad man oplevede under boomet. Men de seneste tal for juni måned viser trods alt, at der er grund til optimisme.

Alene for Nevada er tallene nemlig steget med mere end 20 procent i forhold til indtjeningen i maj. Det skriver det amerikanske pokermedie PokerFuse. Den stigning betyder samtidig, at der bliver rundet en lille milepæl. Med $1.037.000 i omsætning er det nemlig første gang siden tilbagekomsten, at man runder millionen i dollar.

Tallene viser, at det har givet pote for arrangørerne af WSOP at forsøge at gøre årets serie til et mekka for både live- og onlinespil. Og med en blanding af en masse satelitter på nettet til turneringerne og mulighed for at spille inde på kasinoerne er det tilsyneladende lykkes at lokke mange af de nye spillere til.
asd