Se $100k super highroller fra Aussie Millions

Se $100k super highroller fra Aussie Millions

Hvis det danske sommervejr viser sig så varmt, at det ikke er til at holde ud at befinde sig udenfor, så fat mod. Hvis du er til actionpoker for kæmpestore buyins, så er der nemlig en lille lækkerbisken klar i form af den $100.000 dyre Aussie Millions Challenge fra tidligere i år. En turnering, der trak intet mindre end 79 buyins for en kæmpemæssig præmiepulje.

Vi kommer ind i spillet med fem af de helt store navne tilbage. Både Patrik Antonius, Mike McDonald, Erik Seidel og Doug Polk har vinderchancer, men de skal alle sammen forsøge at hente Yevgeniy Timoshenko, der er stukket af i front.

En af dem, der gør et solidt forsøg er Mike McDonald, hvilket fra start resulterer i et par store hænder og vigtige beslutninger for de to.

Hvis ikke et buyin på $100.000 er nok til at være overbevist, så har arrangørerne samtidig med et ganske stejlt format sørget for, at der er action på drengen lige fra første fløjt.

Du kan se med herunder for at finde ud af, om der er nogen af de store stjerner, der kan fange Timoshenko og sikre titlen på $2 millioner.

asd