Ukendt tysker fortsætter millioncomeback i travl highstakesdag

Ukendt tysker fortsætter millioncomeback i travl highstakesdag

Der var fuld smæk for skillingen på de højeste takster i går, og selvom der var mange spillere, der havde sluttet sig til det fine selskab, så var det en af 'The Usual Suspects', der hev den helt store gevinst.

Den anonyme tysker 'Sanlker' ramte tidligere i juli bunden for sin karriere på Full Tilt Poker i mere end minus $1,5 millioner. Siden da har han dog været noget nær ustyrlig, og med et plus på $410.000 for de seneste 24 timer rammer han nu en positiv bundlinje for første gang siden april.

Med den seneste tids action er det ikke den store overraskelse, at det er på de dyre 2-7 Triple Draw, at det imponerende overskud er blevet hentet. Det tog godt 1300 hænder, hvor modstanderne har været meget skiftende.

En af dem har selvfølgelig været Viktor 'Isildur' Blom, der må notere sig et underskud for døgnet på den høje side af $200.000. Men selvom det er en ganske solid økonomisk lussing, så er det blot det fjerdestørste underskud på et døgn, hvor der for alvor er kommet gang i de høje takster igen efter sommeren.

Den største taber er Macao-hvalen 'SamRostan', der har smidt $420.000.
asd