AlexKP taber stort på PokerStars - Daniel Berthelsen vinder 100.000

AlexKP taber stort på PokerStars - Daniel Berthelsen vinder 100.000

Det har ikke rigtig kørt for danske Alexander Petersen på de høje stakes på PokerStars i disse uger. Som han selv tidligere har udtalt er det netop, når han bevæger sig op på disse stakes, at fanden slår ned og han ikke får lov at vinde en eneste hånd. Uheld eller ej så blev tirsdag aften også en af de værre for danskeren, som efter en session der strakte sig over kun 30 hænder fik en klasker på hele $28.304 eller mere end 150.000 danske kroner.

Det skal dog også siges, at spillet var PLO $100/$200 og dermed svarer beløbet kun til godt halvandet buy in, hvilket jo er et meget normalt tab, men for os andre dødelige er det bestemt mange penge. 

En der til gengæld havde lidt mere held i sprøjten var unge Daniel "MrSmits" Berthelsen, som ligeledes tog del i de store PLO spil. Han formåede dog at lave et fint overskud på $17.756 eller godt 100.000 danske kroner.

Sidst men ikke mindst kiggede Jakob "Sasuke" Rasmussen også forbi de høje borde. Heller ikke han fik en god slutning på Juni og måtte æde et underskud på $6.619.

asd