November Nine-chipleader: PLO fik mig i finalen

November Nine-chipleader: PLO fik mig i finalen

Der findes mange forskellige forklaringer på, hvordan man opnår succes ved WSOP Main Event, men en af forklaringerne fra den hollandske chipleader inden finalebordet i november, Jorryt van Hoof, tager alligevel en klar topplacering.

Det er nemlig hans forsøg med Pot Limit Omaha for et par år siden, der har givet den ekstra styrke:

"For to år siden startede jeg med at spille PLO. Processen med at lære et nyt spil har virkelig motiveret mig på en helt ny måde, og jeg er overbevist om, at det har hjulpet mig med at forbedre mit spil helt generelt og ramme dette års WSOP-finale," fortæller van Hoof i et nyt interview med NutBlocker.

Det er dog ikke planen, at der skal spilles Pot Limit Omaha for at forbedre sig yderligere frem imod finalen. I stedet har han planlagt flere sessioner med Jared Tendler, forfatteren bag The Mental Game of Poker. De to har tidligere samarbejdet en del, og det virker altså til, at det er det mentale aspekt, der først og fremmest skal arbejdes med.

Derudover er der selvfølgelig også flere hollandske proer, der kan give deres besyv med. Måske for eksempel Michiel Brummelhuis, der sidste år var den første November Niner fra Holland.

Du kan læse hele interviewet hos NutBlocker.
asd