Seiver taler ud om 'en af de vildeste hænder nogensinde'

Seiver taler ud om 'en af de vildeste hænder nogensinde'

Den største hånd fra tv-transmissionen af The Big One for One Drop er uden tvivl hånden med esser mod esser, der er gået viralt selv blandt ikke-pokerspillere.

I mellemtiden har en hånd mellem Tobias Reinkemeier og Scott Seiver fået noget mindre opmærksomhed, selvom det er den hånd, alle pokerproerne selv diskuterer.

Reinkemeier beslutter sig i hånden for at slowplaye esser, men i sidste ende betyder det, at han må give dem op på turn til et bluff fra Seiver, der mildest talt ser overrasket ud, da han bliver vist modstanderens hånd. Og det selvom de har spillet sammen et utal af gange.

Under EPT'en i Barcelona er Scott Seiver blevet sat stævne af PokerNews for at forklare det, som han også kalder en af de vildeste hænder i hans egen karriere:

"Jeg er virkelig stolt i retrospekt over, hvordan jeg håndterede det, kunne tale og bare nyde øjeblikket," fortæller han.

Og selvom han lavede nogle af de største øjne i selve klippet, så vil han ikke kommentere på, hvorvidt han mener, at det var en forkert beslutning i øjeblikket af den tyske modstander.

Du kan se interviewet med Seiver herunder.

asd