Negreanu: Poker har brug for et advarselssystem

Negreanu: Poker har brug for et advarselssystem

Snakken om 'det andet pokerboom' har mistet en del momentum i takt med den noget langsomme udvikling på det essentielle amerikanske onlinemarked, og derfor har opmærksomheden i lige så høj grad rettet sig imod at holde på de spillere, man allerede har.

Og hvem anden til at kaste sig ind i den kamp end Daniel Negreanu, der i sin seneste blog sætter fingeren på et tilbagevendende emne, som han allerde kastede sig over under sommerens WSOP: fleksibiliteten i reglerne.

Det seneste udbrud er ansporet af en situation under EPT'en i Barcelona, hvor han blev stoppet på vej tilbage fra en pause for at få taget et billede sammen med en fan ved et bord i Estrellas Poker Tour.

Spilleren sad i big blind, og for at få det bedst mulige billede, fik han small blind til at tage billedet. De to rejste sig op for at tage billedet, men inden de havde fået sat sig ned igen, havde dealeren fjernet deres kort til trods for, at de altså stod lige ved bordet. En beslutning, som Negreanu mildest talt ikke er enig i:

"Ingen advarsel. Det er bare koldblodet, mand! Den stakkels fyr i small blind bliver straffet for at være hjælpsom. Det er mere udbredt end jeg ville ønske, og det gør mig vred. Jeg kan ikke lade være med at spørge mig selv: Hvad er det, de prøver at opnå?," lyder det i bloggen, hvor han beder om, at der bliver kigget på mange af de regler, der ifølge Negreanu ikke tjener noget formål for spillet.

Du kan blive klogere på forslaget i bloggen hos Full Contact Poker.
asd