LIVE: Følg Super Highrollerne i Barcelona

LIVE: Følg Super Highrollerne i Barcelona

Det er blevet tid til at skyde live-dækningen af EPT'ens sæson 11 i gang, og det bliver i den grad gjort med manér med Super Highrolleren i Barcelona.

Der er 49 overlevere fra den første spilledag i går, og de kan blive yderligere suppleret op helt her frem til dagens start.

Nogle af dem, der ikke behøver bekymre sig om det, der Sam Trickett og Ole Schemion, der ligger med helt oppe i toppen af feltet og jagter den helt store milliongevinst. Hvis det skal ske, så skal de dog først hente chipleader Ryan Fee, der formåede at smide to spillere på porten på en dag, hvor der ellers var ganske få ofre.

På tv-bordet starter vi med et sandt festfyrværkeri med Jason Mercier, John Juanda, Martin Finger og Mike 'Timex' McDonald, der har købt sig ind for tredje - og sidste gang - inden starten på dag to. Der skal spilles ned til finalebordet, så der kan forventes noget mere action end det var tilfældet med den bløde start i går.

Vanen tro er Joe Stapleton og James Hartigan på pinden til at guide seerne igennem festlighederne, og du kan følge med i begivenhederne i streamen herunder.

asd