Gus i flot lørdagscomeback

Gus i flot lørdagscomeback

Det har været en horribel uge for Gus Hansen på de dyreste takster hos Full Tilt, hvor han sluttede af med at tabe en million dollar på de sidste dage op mod weekenden.

I går lykkedes det så endelig for den danske nosebleeder at få stoppet den voldsomme blødning, og det med manér. Det har ellers været en forholdsvis stille og rolig dag med lige over 750 hænder spillet, men det har været nok til at sikre et plus på lige over $300.000. Det er nok til en placering som nummer to på listen over døgnets største vindere lige efter 'Denoking'.

Det har vanen tro været en blanding af de dyre Mixed Games og 2-7 Triple Draw, der har været gode ved Gus, og blandt de betalende spillere er 'JaeggerJack' og en af de hyppigste modstandere i Alexander Kostritsyn.

I modsætning til Gus havde Jacob 'Sasuke' Rasmussen en lidt sløj dag på de dyre borde, da han spillede Pot Limit Omaha på PokerStars med blinds på $50/100 og $100/200. Her blev det til lidt over 400 hænder, og resultatet blev et underskud på $63.000.
asd