Pagano: Det er mindre sjovt at spille poker

Pagano: Det er mindre sjovt at spille poker

Med mere end 15 år på bagen på den professionelle pokertour og en placering som suveræn nummer ét på listen over alle tiders EPT-spiller er italienske Luca Pagano om nogen manden til at udtale sig om udviklingen på den europæiske tour.

Det har han gjort i et nyt interview med PokerListings, hvor han blandt andet kommenterer på Joe Hachems kommentarer om de seneste verdensmestre, som ifølge australieren er anonyme og kedelige i forhold til tidligere tiders vindere. Og det er Pagano tilbøjelig til at give ham ret i:

"Det faldende antal spillere, mindre sjov ved bordene, den generelle fornemmelse af et egentlig fald. Det er der alt sammen," fortæller han. Men samtidig ser han en modbølge, der giver håb for fremtiden:

"Du har turneringer som Italian Poker Tour og Battle of Malta, der er eksploderet inden for to år. Det er et tegn på, at spillerne vil have sjov tilbage i spillet. Hvis du ser spillerne til Battle of Malta, så vil du se, at de fleste af dem smiler. Det er på tide, at vi får bragt underholdningen tilbage i spillet," siger Pagano.

Du kan læse hele interviewet med Mr. EPT gennem PokerListings.
asd