Mickey brager løs i highrolleren: 'Endelig kan jeg tale med de seje drenge'

Mickey brager løs i highrolleren: 'Endelig kan jeg tale med de seje drenge'

Rekorderne fortsætter med at vælte ned over jubilæums-EPT'en i Barcelona, og den €10.300 dyre highroller fulgte ikke overraskende trop, da første dag blev afviklet i går.

378 samlede entries sluttede det på efter endt spil, og selvom det stadigvæk er muligt at købe sig ind frem til starten på dag to, så står det klart, at det er den største highroller i EPT-sammenhæng nogensinde. Den hidtidige rekord er fra PCA'en i år med 247 entries, så det må siges at være en ganske eftertrykkelig rekord.

Blandt de lige under 200 overlevere fra dag et finder vi Mickey Petersen, der har spillet startstakken fra 50.000 op i 155.000. Dog ikke uden, at han skulle have lidt hjælp undervejs:

"Jeg var endelig nødt til at lave et rebuy i en highroller, så måske jeg nu kan tale med de seje drenge i pausen," skriver Mickey på sin Twitter.

På grund af det store fremmøde til turneringen er det endnu ikke lykkes for bloggerne hos PokerNews at fange chipcounts på samtlige spillere tilbage i turneringen, men de har i hvert fald fundet Frederik Brink i 63.000, mens den seneste opdatering de har på Lasse Frost siger 80.000. Vi vender tilbage, når de dugfriske morgencounts er inde.
asd