Panka: 'Pengene betyder ikke noget'

Panka: 'Pengene betyder ikke noget'

For mindre end et år siden havde polske Dominik Panka cashet for mindre end $10.000 og var helt anonym i pokerverdenen. Siden har han så vundet både en EPT i Bahamas og en EPT-highroller. Men det virker ikke til, at det har ændret det helt store:

"Jeg tænker egentlig ikke så meget over pengene. Og jeg bruger heller ikke ret mange. Jeg kunne lide mit liv før, og jeg har bare gjort det en lille smule bedre. Det er alt," siger Panka i et nyt interview med PokerListings.

Og skal man bedømme ud fra det interview, så har polakken i den grad formået at holde begge ben på jorden trods den meget succes, han har oplevet siden gennembrudet med PCA-sejren i januar.

"Jeg var virkelig heldig, og det føles stadigvæk som lidt af et eventyr for mig. Jeg brugte den ene chance, jeg fik. Jeg er 23 år nu, og der er bedre spillere end mig, der har ventet år på at få den succes, som jeg oplevede inden for få uger," siger Panka, der kvalificerede sig til PCA'en på nettet.

Inden den gevinst var hans største resultat i live-sammenhæng på lige over $5000, men det må man sige, at han har fået lavet grundigt om på siden.

Senere i dag står han så med muligheden for at spille sig tættere på sin anden EPT-sejr i år, når der skal findes et finalebord i Barcelona.

Indtil da kan du læse interviewet med den unge polak hos PokerListings.
asd