ElkY: Du kan ikke både rejse og være blandt de bedste online

ElkY: Du kan ikke både rejse og være blandt de bedste online

Daniel Negreanu fik for nylig stort på munden, da han i en diskussion på Twitter fik fremsat, at han nok mente, han ville kunne slå $25/50 på nettet, hvis han fik to uger til at forberede sig.

Nu får han så modstand til den holdning fra en noget uventet kant, nemlig kollegaen hos Team PokerStars Bertrand 'ElkY' Grospellier. Det er dog ikke i en direkte reference til Negreanu, at ElkY blander sig i debatten, men derimod i spørgsmålet om, hvorvidt han selv vil kunne gå tilbage til at spille de dyre cashgames online:

"Selvfølgelig er de (de stærke onlinespillere, red.) bedre, men det er fordi de er mere sultne og arbejder hårdere. Jeg ville formentlig godt kunne komme tilbage igen, men det ville betyde, at jeg skulle lægge min livsstil om. Jeg ville ikke kunne rejse så meget, som jeg gør nu, og så samtidig være en af de bedste online. Den bedste lige nu er nok 'WCGRider' (Douglas Polk), og han spiller ikke nær så meget live," lyder forklaringen fra ElkY, der selv var en del af den absolutte elite på nettet tilbage i de tidlige år på PokerStars.

Du kan se hele interviewet fra PokerNews med den franske korthaj lige her under.

asd