Gus Hansen i magtdemonstration - Vinder $750.000

Gus Hansen i magtdemonstration - Vinder $750.000

Gus Hansen har været stort set hele turen rundt den sidste måned. Fra stor optur til dobbelt så stor nedtur. Swings har været til tider vanvittige, og hvor andre dødelige mennesker nok ville tage en pause fra det hele gør Gus det stikmodsatte. Klør på i stor stil og grinder til den store guldmedalje. 

Det seneste døgn har det været alt sliddet værd. Hans modstandere er blevet revet rundt i manegen og på nuværende tidspunkt, mens spillende stadig kører er han oppe med præcis $750.000 eller hvad der svarer til mere end 4 millioner danske kroner.

Spillet har for det meste stået på 2-7 Tripple Draw, mens et par "Mixed Games" også er blevet puttet ind i den lange session som har strakt sig over adskillige timer. De store tabere er tyskeren "Trueteller", som har lidt et tab på $330.00, mens "Crazy Elior" ligeledes har tabt en ordentlig slat, helt præcist $255.000.

Det ændrer dog ikke meget på det skrækkelige årsresultat Gus kan fremvise, som selv efter denne session lyder på mere end 4 millioner dollars i underskud.

Spillet er på nuværende tidspunkt stadig i gang, og kan for de morgenfriske følges inde på Full Tilt Pokers; 2-7 Tripple Draw borde med $2000/$4000 i blinds.
asd