Dobbelt dansk turbo finalebord - Morten Erlandsen lige ved og næsten

Torsdag aften vil ikke gå igen som en af de mest vilde turneringsaftener set med danske øjne. Det så længe sløjt ud og lignede ikke en aften der ville ende ud i den store danske succes.

Lidt kom der dog som vanlig på banen i de danskervenlige turbo-turneringer. I "The Hot $55"  var der således dobbelt danske finalebord, da "Mansahne90" og "Carterboy11" begge var at finde blandt de sidste 9 i turneringen, som denne aften havde 1341 deltagere, hvilket skabte en præmiepulje på hele $67.050.

Desværre var marginalerne ikke lige med nogle af de 2 danskere, da de virkelig gjaldt og Carterboy11 måtte således tage til takke med en 7 plads til $1.977, mens "Mansahne90" fik en flot 5 plads, som kastede $3.318 af sig.

Også Morten Erlandsen var online torsdag aften og spillede med i de fleste turneringer. Tættest på succes kom i "The Big $162", hvor han længe lå rigtig godt til. Desværre blev det kun til lige ved og næsten, da han måtte se sig ude på en 17 plads og dermed tæt på finalebordet. Placeringen kastede $716 af sig som et plaster på såret.