Full Tilt grudge match: Gus vs Isildur

Full Tilt grudge match: Gus vs Isildur

Hverken Gus Hansen eller hans svenske kollega Viktor 'Isildur' Blom har haft det helt store held i sprøjten på de dyreste takster, siden de blev præsenteret som Full Tilt Professionals. Nu får de to imidlertid chancen for at afgøre, hvem af de to der har den indbyrdes overhånd.

De to har sat hinanden stævne i en challenge den 14. september, og selvom det er for et - for de to dyre herrer - forholdsvis beskedent beløb på $50.000, så kan man være sikker på, at ingen af de to konkurrencemennesker har i sinde at give sig så meget som en centimeter.

Spillet er sat op, så de hver især har fået lov til at vælge et spil. Mens Gus har valgt at spille Stud 8, så skal den anden del spilles i 2-7 Triple Draw. Den tredje dyst kommer til at stå i en disciplin, der bliver afgjort i en afstemning blandt alle interesserede, og den samlede vinder bliver så den, der er oppe samlet efter de tre.

Udover at miste de $50.000 skal taberen også enten synge vinderens nationalmelodi optaget på bånd eller spille 1000 hænder på Micro Stakes Razz.
asd