Ivey efter værste badbeat: 'Jeg kørte 72 timer i streg'

Ivey efter værste badbeat: 'Jeg kørte 72 timer i streg'

Finalebordet ved WSOP Main Event i 2003 står stadigvæk den dag i dag som et af de største i pokerhistorien. En stor del af grunden til det er 'Moneymaker-effekten', der satte gang i pokerboomet, men også Phil Iveys dybe run og kæmpe badbeat står som et monumentalt øjeblik.

I den ny bog The Moneymaker Effect bliver finalebordet beskrevet i hidtil usete dybder med kommentarer fra samtlige spillere ved bordet, og PokerNews bringer et ganske spændende uddrag. Her kommer der blandt andet tanker om netop hånden mellem Chris Moneymaker og Phil Ivey, hvor de to kommer all in på turn med Iveys hus mod Moneymakers trips, blot for at sidstnævnte fylder op på river og sender Ivey ud som nummer ti.

Det beat tog hårdt på den ellers normalt så rolige Ivey, og efterfølgende var det tid til tung selvransagelse:

"Jeg ville virkelig, virkelig gerne vinde den turnering. Så da esset faldt på river, tænkte jeg bare: Wow. Jeg endte med at køre hele vejen tilbage østpå og havde masser af tid til at tænke over det. Der var 72 timers kørsel tilbage til New Jersey, men jeg havde bare ikke lyst til at flyve. Da jeg kom tilbage igen havde jeg det fint, og jeg var klar til at spille igen," fortæller Ivey, der på daværende tidspunkt brugte Barry Greenstein som coach i No Limit Hold'em, da han ikke selv mestrede disciplinen den gang.

Du kan læse hele uddraget af bogen hos PokerNews.
asd