Moorman afslører: Mit livs krise kom sidste år

Moorman afslører: Mit livs krise kom sidste år

Nogle gange er det de helt små marginaler i poker, der gør forskellen på succes og fiasko. Et godt eksempel på det kommer Chris Moorman med i sin seneste blog.

Selvom briten er den uden sammenligning mest vindende spiller i online turneringspoker nogensinde, så har han for nylig været igennem noget af en nedtur:

"Personligt var jeg nødt til at komme igennem min hårdeste periode i poker gennem det sidste år. Før WSOP 2013 var jeg nødt til at komme ud af backing, fordi jeg havde strukket mig selv for langt og truffet en masse dårlige beslutninger på vejen dertil. Min bankroll havde taget et hårdt slag, og jeg var nødt til at hoppe ned i takster og fokusere på online poker, indtil situationen så bedre ud," skriver Moorman på Cardplayer.

Og det var ikke så let, når han stadigvæk havde fokus langt mere på at arbejde sig tilbage til penge i stedet for at spille hver hånd optimalt. Men så valgte han at tage tyren ved hornene og kontakte en personlig coach, der skulle hjælpe ham med at komme tilbage på sporet. Og resten er, som de siger, historie.

I år har han hevet Triple Crowns i land på stribe online og samtidig taget en WPT til lige over en million dollar, og en stor del af succesen skyldes ifølge ham selv et skift til et langt mere positivt mindset.

Du kan læse hele den indsigtsfulde blog fra Moorman her.
asd