Colman på jagt efter endnu en kæmpegevinst i Florida

Colman på jagt efter endnu en kæmpegevinst i Florida

Man må sige, at Daniel Colman har fået sig noget af et gennembrud på pokerscenen i år, og hvis han ikke er interesseret i opmærksomheden, så har han valgt en noget forkert strategi. Sejr i One Drop, Super Highrolleren i Monte Carlo og en andenplads ved Super Highrolleren i Barcelona, og nu er han så på den igen.

Ved Seminole Hard Rock Poker Open i Florida er han på vej mod endnu et millionresultat af de helt store ved Main Event, der som tidligere beskrevet har et kæmpe overlay på $2,5 millioner af de $10 millioner i garanti. Der resterer 18 spillere inden den fjerde spilledag, og her ligger Colman placeret lunt midt i feltet på en foreløbig ottendeplads inden de sidste to borde.

Colman er dog ikke den eneste store profil blandt de sidste spillere, hvor også Mike Leah og Joe Kuether øjner muligheden for at hive en af de helt sjove pengepræmier med hjem.

Der er syvcifrede dollarbeløb til de to bedst placerede spillere i turneringen med næsten halvanden million dollar til vinderen. Der spilles ned til finalen senere i aften og nat dansk tid, mens finalen afvikles i morgen onsdag.
asd