Scott Seiver under heftig beskydning i Super Highroller

Scott Seiver under heftig beskydning i Super Highroller

De kontroversielle historier fortsætter med at strømme ud fra Seminole Hard Rock Poker Open i Florida. Efter et kæmpe overlay i hovedturneringen er det nu i den $100.000 dyre Super High Roller, der er opstået store problemer.

Det første problem opstod efter endt spil på førstedagen, hvor de fem overlevende spillere fik at vide, at der var penge til de tre bedst placerede i turneringen. Det faldt dog ikke i god jord hos chipleader Scott Seiver, der undervejs på dagen havde haft en diskussion med turneringsledelsen og fået at vide, at det var top to. En udmelding, der kom inden der var lukket for registreringer.

Seiver fortsatte med at brokke sig, og resten af historien beskriver en anden af de tilbageværende, WSOP-vinder Jason Mo, sådan på forummet 2+2:

"Resten af spillerne går. En time efter, at Scott var efterladt alene med floor manager, ændrer de deres beslutning og betaler til top to. Jeg spørger dem om det senere, og de insisterer på, at det ikke er ændret på grund af Scotts klager. Det tror jeg er en løgn. Han fik dem til at ændre udbetalingen midt i turneringen for at gøre den mere toptung, hvilket giver hans stak yderligere $70k i værdi."

Denne udlægning afviser Scott Seiver og siger, at hele turneringen indtil da var blevet spillet efter, at der var penge til de to bedste.

Udover ændringen kommer Jason Mo også med en større beskyldning mod turneringsledelsen for at have skrevet, at der var 17 bekræftede spillere. Ifølge Mo var flere af de såkaldte bekræftede spillere blevet bedt om at skrive, at de måske ville spille, selvom de allerede var klar over, at de ikke kunne.

Du kan læse hele indlægget her.
asd